Exam bukan penghalang :D


Assalamualaikum semua, sebelum baca tu baik baca Bismillah, Haha. Post kali ni agak panjang sikit kooooot. Banyak sangat aktiviti kan? Kay, rindu blog TERcinta ni :D


Tapi, rindu aku dekat Upsi lagi banyak! Haha, KZ terbaik. Hmm, kita orang duduk sana selama 3 hari 2 malam. Mayb, bagi semua orang "Alah sekejap je tu mesti tak best, baik duduk rumah baca buku lagi bagus". Tapi, siapa yang merasa, kenangannya akan tetap terpahat dihati.

Kem yang hebat! Hebat sangat sebab boleh buat aku menangis, menangis nak tinggalkan tempat bersejarah ni.

Selama aku hidup selama 13 tahun, 10 bulan, 2 hari ni (ntah betul ntah tak, kira lah sendiri). Tak pernah aku rasa sesedih ni nak tinggalkan mana" kem. Memang hebat gila ahh kem ni. Aku suka semua aktiviti dekat sini. Hmm, gambar ni je yang mampu ditunjukkan. Hihi. Sumpah rindu gila Upsi ;)

War Game dan pertubuhan kumpulan :D

Lagu tema kita best! Haha, first" masuk en dalam hati cakap 'Lagu merepek apa ni?' Jahat en? Tapi, bila kita orang dah menghayati, rasa best! Sampaikan time majlis penutup pun ada yang menangis. Kay, sumpah tak perli diri sendiri. Huhu, sekarang bila ingat balik lagu tu, rasa nak nangis. Kay diam -_- Taburkan Jasa Dan Semaikan Budi

Kak Wana? Haha. Still tak kenal Syimi eh? Hmm, kata nak cari? Good Luck eh? Haha. Kak Wana omey. Jangan putus asa, yeah! Kita geng. Baget sweet plak. Hihi. Chaiyook! ^^" 


Hmm, Wa. Rindu kau. Rindu sangat, kem tu memang lah best. Tapi, akan jadi lagi best kalau ada kau. Wa, aku takkan lupakan kau kawan :') Macammana sekolah baru? Okay? Bila nak datang sekolah, tengok kita orang? Wa, mayb kita tak boleh nak berubah sama". Tapi, yakinlah kalau kau datang melawat kita orang, kau tengok kita orang dah berubah, dan kau akan pelik dengan sifat kita orang (Y)


Teringinkan nak cikgu" layan kita macam orang" yang lain? Teringin sangat nak ada cikgu yang faham situasi kita orang. Teringin sangat nak ada cikgu yang support kita orang. Kan best kalau semua cikgu, macam cikgu Ram? Cikgu Ram, kita orang rindu cikgu. Take care ye? Untunglah kaya, boleh melancong nak hilangkan stress kan? Haha. Cikgu, bawa buah tangan sikit :')


Masanya berlaku dalam masa yang singkat. Khilwa pindah, then tinggalkan KZ dan Cikgu Ram tersayang, exam? Macam" kan dugaan yang Allah bagi? Hope exam kali ni dapat markah yang gempak". Buktikan dekat cikgu kita boleh! .

Batch 24 tersayang, kita kena kuat taw. Allah uji kita tu, sebab Dia sayang kan kita. Jangan putus asa kay? Doa je banyak" hope semua boleh terima segala kekurangan kita. Yeah! Kita kan satu keluarga :D


Sayang semua! Abang" dan Akak" fasi, jangan lupakan kita orang kay? Doakan kita orang 100% 9A Pmr tahun depan. Amin~ Hmm, doakan kita orang hope jadi lebih baik dari sebelum ni. Doakan kita orang agar perubahan yang jadi ni berkekalan. Doakan juga agar ukhuwah kita makin rapat, makin tersemat dihati.

Sejarah bukan untuk ditangisi tetapi untuk dikenang! Sayang Abang" dan Akak" fasi, Batch 24 tersayang. Aku sayang kau orang setulus hati. Betul, tak tipu ;)


Lots of love,
Syimi <3

No comments:

semoga dipermudahkan segala urusan. amen ⛷
Copyright by Syaima' Khairudin. Mujahid Islam inshaAllah :D